Oosterbeek, Cormelis Koningstraat, 2 woningen

Start bouw 1e kwartaal 2024

Direct achter de Utrechtseweg en grenzend aan de sfeervolle Weverstraat ligt de Cornelis Koningstraat. Dichtbij alle denkbare voorzieningen is het goed wonen voor de toekomstige bewoners van de twee vrijstaande woningen. Het reliëfrijke karakter van deze buurt maakt het geheel extra sfeervol.

Tussen de weidse uitgestrektheid van de Neder-Rijn en de oeroude bossen van de Veluwe, ligt het dorp Oosterbeek. Met grote hoogteverschillen, vele beekjes, landgoederen, parken en bossen is Oosterbeek een fantastische en unieke groene woonomgeving. Oosterbeek staat landelijk op de vijfde plek wat betreft groen binnen de bebouwde kom!

Aan het einde van de Cornelis Koningstraat ligt het Lucassenpad, waar het zwembad van Oosterbeek zich bevindt. Via het Lucassenpad is ook de Hemelse Berg te bereiken, een uitgestrekt landgoed met beekjes, watervallen en waterpartijen. Ook het groen van het landgoed Bato’s Wijk ligt op loopafstand, met diverse monumentale bomen, een vijver en een weids uitzicht over de Neder-Rijn en de Betuwe. Het hoogteverschil ten opzichte van de Neder-Rijn en de Betuwe bedraagt 26 meter. Op het landgoed zelf is het hoogteverschil tussen het hoogste en het laagste punt 16 meter. Dat maakt het park tot een unieke plek in deze woonomgeving.

Al meer dan tien projecten online, bekijk hier het overzicht!